A la classe de Coed, vam destacar diferents maneres de fer una descripció, podria ser mitjançant una cançò, una poesia, una novel·la, contes o vídeos.
Un cop feta l'explicació a classe, havíem de realitzar una descripció d'una companya nostra de classe i descriure-la, podíem fer-la amb qualsevol de les maneres nombrades anteriorment.
Jo vaig triar a la meva companya Ariadna Tomico. A la qual li vaig fer unes petites preguntes i també una fotografia a la classe d'Educació Física. Seguidament us deixo la fotografia amb la descripció:
Ariadna, 18 anys, viu a Esplugues del Llobregat. És una
noia animada, alegre, amb caràcter i amiga de les seves amigues. És qui et pot
treure un somriure quan menys ho esperes. Sempre a la moda, amb la seva
vestimenta tant femenina similar a la seva veu. Els seus moments
d’espontaneïtat mostren la seva seguretat quan es sent segura entre amigues,
però, davant el públic, mostra la seva timidesa.
Les seves alegries del dia a dia provenen de les seves amigues, el barça, però,
sobretot del seu estimat xicot. Quan ens plantegem la pregunta de quin seria
l’últim sopar dels nostres dies, la resposta és: Una “empanada Gallega” de
carn, no de tonyina. En aquest menú mai s’inclouria cap mena de verdura ni
peix, únicament pasta. El toc final d’aquest menú, seria un excel•lent browni
de xocolata, amb un petit toc personal.
El seu major hobby d’hivern es l’esquí, és el moment on no existeix res més al
mon. A l’estiu, tovallola, sol i platja.
Si no vols disgustar-la, et donaré una data: 14 de febrer, com tots sabem es el
dia dels enamorats, però també, el seu dia. Si no vols pas que s’emporti un
disgust, et donaré una pista, li agraden les sorpreses i els detalls.
Les seves alegries del dia a dia provenen de les seves amigues, el barça, però, sobretot del seu estimat xicot. Quan ens plantegem la pregunta de quin seria l’últim sopar dels nostres dies, la resposta és: Una “empanada Gallega” de carn, no de tonyina. En aquest menú mai s’inclouria cap mena de verdura ni peix, únicament pasta. El toc final d’aquest menú, seria un excel•lent browni de xocolata, amb un petit toc personal.
El seu major hobby d’hivern es l’esquí, és el moment on no existeix res més al mon. A l’estiu, tovallola, sol i platja.
Si no vols disgustar-la, et donaré una data: 14 de febrer, com tots sabem es el dia dels enamorats, però també, el seu dia. Si no vols pas que s’emporti un disgust, et donaré una pista, li agraden les sorpreses i els detalls.
EXPOSICIÓ
Finalment a classe, vam fer una exposició de totes les fotografies de les companyes de classe. Per duu a terme aquesta exposició vam penjar totes els fotografies a les parets.
No hay comentarios:
Publicar un comentario